AK.skiN

O tomto modelu se dá říci jenom ohromné množství superlativ. A jeho jízdní vlastnosti Vám prostě vezmou dech. AK.skin si stvořila svoji vlastní kategorii – kategorii dokonalé lyže. Jedinečný a naprosto unikátní design tohoto modelu Vás na první pohled zaujme a při detailním prozkoumání Vás doslova nadchne. Něco tak jiného na lyžařském trhu ještě nebylo.

Klasická svrchní vrstva gumového ELASTAKU, který se u lyží AK.ORIGINAL stará o jejich stabilitu a jistotu byla doplněna o vrstvu speciální tkaniny, která modelu AK.skiN přidává ještě více klidu a jistoty. Tak vznikla AK.skin. Zkrátka novinka, se kterou si budete v každém oblouku připadat jako bůh.

AK.skiN-dokonala-lyze-1
AK skiN.2
akskin_3
akskin_4
akskin_5

Modely značky AK Ski zakoupíte pouze ve SKIMAX STORE a na e-shopu SKIMAX.CZ | SK. Právě pro náš přístup a znalosti v oblasti testování a prodeje lyží si nás firma AK Ski vybrala jako jediného a výhradního partnera na českém a slovenském trhu, u kterého lze zakoupit lyže této prémiové švýcarské značky. Nebojte se proto na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem modelů AK Ski, a to jak online, tak na prodejně SKIMAX STORE.