AK Ski BLACK.ORIGINAL

Sjezdové lyže AK Ski BLACK.ORIGINAL jsou skvělé slalomky a patří do rukou všem vyznavačům krátkého, velmi aktivního oblouku. Svým krátkým rádiusem Vás budou lyže ochotně poslouchat na prudkých ledovatých svazích, ale i na mírných sjezdovkách s upraveným sněhem. Stejně jako všechny modely od značky AK, i tato černá slalomová varianta je na povrchu pokryta materiálem ELASTAK, který pohlcuje nepříjemné nárazy a vibrace během jízdy.

Sendvičová konstrukce AK Ski BLACK.ORIGINAL je dokonalou kombinací dřeva, oceli, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyethylenu. Tato lyže byla stvořena pro velmi dynamickou a aktivní jízdu po hranách s krátkými a svižnými přechody mezi oblouky. I při vyšších rychlostech neztrácí lyže AK Ski BLACK.ORIGINAL svoji stabilitu a dynamiku. K dokonalosti byla dovedena optimální torzní tuhost lyží, díky které je zajištěna velmi příjemná jízda. Tyto lyže oplývají stejnou všestraností jako jejich majitel, kterého ve své spolehlivosti nikdy nezklamou.

black_head
black2
black3
black4
black1

Modely značky AK Ski zakoupíte pouze ve SKIMAX STORE a na e-shopu SKIMAX.CZ | SK. Právě pro náš přístup a znalosti v oblasti testování a prodeje lyží si nás firma AK Ski vybrala jako jediného a výhradního partnera na českém a slovenském trhu, u kterého lze zakoupit lyže této prémiové švýcarské značky. Nebojte se proto na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem modelů AK Ski, a to jak online, tak na prodejně SKIMAX STORE.