AK Ski ORANGE.ORIGINAL

V novém designu pro novou sezonu přichází tradiční model AK Ski ORANGE.ORIGINAL, který si ale zachovává svoje původní ideální vlastnosti z modelu Piste Orange. Skvěle ovladatelná lyže na střední a delší oblouky. Flexe lyže byla přizpůsobena pro vysokou stabilitu v oblouku, to znamená, že je lyže krásně tuhá jak v podélné ose, tak v torzi. Její přesnost v oblouku a celkovou stabilitu při jízdě poznáte takřka ihned, zkušené i méně zkušené lyžaře zaujme svojí velkou variabilitou ve stylu jízdy.

Sendvičová konstrukce AK Ski ORANGE.ORIGINAL je dokonalou kombinací dřeva, oceli, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyethylenu. Jako pro všechny modely z portfólia firmy AK, i pro tyto lyže je charakteristická skvělá stabilita při jízdě ve vyšších rychlostech, kdy si hravě poradí i s delšími oblouky.

orange5
orange2
orange3
orange4
orange1

Modely značky AK Ski zakoupíte pouze ve SKIMAX STORE a na e-shopu SKIMAX.CZ | SK. Právě pro náš přístup a znalosti v oblasti testování a prodeje lyží si nás firma AK Ski vybrala jako jediného a výhradního partnera na českém a slovenském trhu, u kterého lze zakoupit lyže této prémiové švýcarské značky. Nebojte se proto na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem modelů AK Ski, a to jak online, tak na prodejně SKIMAX STORE.