AK Ski ORANGE.POPART

Také model ORANGE se oblékl do nového designu a přichází do nové sezony o něco svěžejší. AK Ski ORANGE.POPART je skutečně všestranným univerzální modelem. Tato lyže je skvěle ovladatelná a to na všechny typy oblouků. Model ORANGE.POPART je krásně tuhý v podélné ose i v torzi, takže průjezd oblouku na tomto modelu je opravdovým zážitkem. Lyže do oblouku nastupuje hravě a s lehkostí, samotný průjezd oblouku je velmi klidný a vyrovnaný. Díky odlehčenější povrchové úpravě u modelu POPART je tato lyže opravdu svěží, hravá a snadno ovladatelná. Jízda na ní je velmi stabilní a vyrovnaná, je to model jak pro zkušené, tak i pro méně zkušené lyžaře, kteří chtějí skvěle ovladatelnou lyži na dynamické sportovní anebo komfortní celodenní lyžování.

Sendvičová konstrukce AK Ski ORANGE.POPART je dokonalou kombinací dřeva, oceli, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyethylenu. Tento univerzální model Vás svými jízdními vlastnosti nezklame na žádné sjezdovce, ani povrchu. Skvěle se přizpůsobí lyžaři a jeho způsobu jízdy a bude Vás věrně doprovázet při vysokých i nízkých rychlostech, v měkkém i tvrdém, či zledovatělém sněhu. Ideální šířka ve středu lyže 73 mm zajišťuje klidnější a vyrovnanější jízdní vlastnosti pro komfortní celodenní lyžování.

orangepop_def
orangepop2
orangepop3
orangepop4
orangepop1

Modely značky AK Ski zakoupíte pouze ve SKIMAX STORE a na e-shopu SKIMAX.CZ | SK. Právě pro náš přístup a znalosti v oblasti testování a prodeje lyží si nás firma AK Ski vybrala jako jediného a výhradního partnera na českém a slovenském trhu, u kterého lze zakoupit lyže této prémiové švýcarské značky. Nebojte se proto na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem modelů AK Ski, a to jak online, tak na prodejně SKIMAX STORE.