AK Ski RED.POPART

I model RED si zasloužil pro novou sezonu nový kabát a prošel tak drobnou změnou designu, což se ale nedotklo skvělých hravých vlastností těchto lyží. Model AK Ski RED.POPART je odlehčenější verzí AK Ski RED.ORIGINAL a nechal si z tohoto modelu jen to nejlepší. Díky odlehčené povrchové úpravě je model POPART hravější, a ještě živější. Tato lyže by se dala nazvat univerzálním racecarverem – protože v sobě kloubí ty nejlepší vlastnosti z univerzálky a slalomky. Nástup do oblouku je u tohoto modelu velmi přesný, průjezd je stabilní a klidný v každé rychlosti.

Sendvičová konstrukce AK Ski RED.POPART je dokonalou kombinací dřeva, oceli, sklolaminátu, uhlíkového vlákna, titanalu a polyethylenu. Požitek z jízdy z předchozího modelu byl umocněn skvělou geometrií a tvarem lyže, který umožňuje rychlé otáčení bez ztráty stability a bezpečnosti. Jako pro všechny modely z portfolia firmy AK Ski, i pro tyto lyže je charakteristická skvělá stabilita při jízdě ve vyšších rychlostech, kdy si hravě poradí i s oblouky většího rádiusu. Klid a pocit bezpečí si lyže zachovává jak ve vysokých rychlostech, tak i na všech typech sněhu. Variabilitu v možnostech stylu jízdy, jakou zažijete u tohoto modelu, jinde nenajdete.

redpop_def
redpop1
redpop2
redpop3
redpop4

Modely značky AK Ski zakoupíte pouze ve SKIMAX STORE a na e-shopu SKIMAX.CZ | SK. Právě pro náš přístup a znalosti v oblasti testování a prodeje lyží si nás firma AK Ski vybrala jako jediného a výhradního partnera na českém a slovenském trhu, u kterého lze zakoupit lyže této prémiové švýcarské značky. Nebojte se proto na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme s výběrem modelů AK Ski, a to jak online, tak na prodejně SKIMAX STORE.